Tipy na dekorace pro krásnější podzim a zimuTipy na dekorace pro krásnější podzim a zimu Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Nejoblíbenější VÁNOČNÍ KOLEDYNejoblíbenější VÁNOČNÍ KOLEDY
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Vánoční strom
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 14.12. 2018
Dnes má svátek Lýdie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Gnocchi a la bolognese

fotka Gnocchi a la bolognese
Vložil:
Porcí:2
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení:  ++++++-___
Počet hodnocení: 7

Použité suroviny receptu Gnocchi a la bolognese:

20 g čerstvé bazalky  | 500 g gnocchi  |  bešamelová omáčka  |  boloňská omáčka  | 75 g strouhané mozzarelly  | 100 g strouhaný sýr, třeba eidam  |  sůl  |  muškátový oříšek  |  mletý pepř

Postup přípravy receptu Gnocchi a la bolognese:

Uvaříme gnocchi podle návodu v osolené vodě. Mezitím do pekáčku nebo zapékací misky rozetřeme polovinu množství bešamelu, na to polovinu množství boloňské omáčky. Na to poklademe lehce opepřené gnocchi. Posypeme bazalkou a polovinou nastrouhané mozzarelly. Potřeme zbylými omáčkami. Navrch pak zbytek mozzarelly, muškátový oříšek a zasypeme sýrem. Vložit do předehřáté trouby a zapékat cca 30 minut.


Fotky receptu Gnocchi a la bolognese:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Gnocchi a la bolognese
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !