Bezová šťáva a bezový sirup - nejoblíbenější receptyBezová šťáva a bezový sirup - nejoblíbenější recepty Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Léto - čas jahodLéto - čas jahod Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 19.06. 2019
Dnes má svátek Leoš
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Gnocchi a la bolognese

fotka Gnocchi a la bolognese
Vložil:
Porcí:2
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení:  ++++++-___
Počet hodnocení: 7

Použité suroviny receptu Gnocchi a la bolognese:

20 g čerstvé bazalky  | 500 g gnocchi  |  bešamelová omáčka  |  boloňská omáčka  | 75 g strouhané mozzarelly  | 100 g strouhaný sýr, třeba eidam  |  sůl  |  muškátový oříšek  |  mletý pepř

Postup přípravy receptu Gnocchi a la bolognese:

Uvaříme gnocchi podle návodu v osolené vodě. Mezitím do pekáčku nebo zapékací misky rozetřeme polovinu množství bešamelu, na to polovinu množství boloňské omáčky. Na to poklademe lehce opepřené gnocchi. Posypeme bazalkou a polovinou nastrouhané mozzarelly. Potřeme zbylými omáčkami. Navrch pak zbytek mozzarelly, muškátový oříšek a zasypeme sýrem. Vložit do předehřáté trouby a zapékat cca 30 minut.


Fotky receptu Gnocchi a la bolognese:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Gnocchi a la bolognese
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.

Přehledné srovnání bankovních i nebankovních půjček online na Usetreno.cz



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !