8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 02.05. 2024
Dnes má svátek Zikmund
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Gratinovaný ricottový samet

fotka Gratinovaný ricottový samet
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 55 min
Hodnocení:  +++_______
Počet hodnocení: 10

Použité suroviny receptu Gratinovaný ricottový samet:

800 g bílého chřestu ( 2 balíčky)  |  400 g sýra ricotta  |  60 g másla  |  40 g hladké mouky  |  8 lžic olivového oleje  |  1 lžička strouhaného muškátového oříšku

Postup přípravy receptu Gratinovaný ricottový samet:

Chřest oloupeme, odkrojíme dřevnaté spodní konce, nakrájíme na silná kolečka a povaříme 5 minut ve vodě. Vývar slijeme a ponecháme. Na másle osmahneme mouku dozlatova. Odstavíme, postupně přilijeme 300 ml chřestového vývaru a rozmícháme na kašičku. Pomocí šlehací metly tyčového mixéru vmícháme ricottu, osolíme a okořeníme muškátovým oříškem. Na dno vymazané formy naskládáme kousky chřestu a přelijeme je ricottovou směsí. Zapékáme asi 45 minut při teplotě 200°C.


Fotky receptu Gratinovaný ricottový samet:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Gratinovaný ricottový samet
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !