Použité suroviny receptu Halibut se zelenými fazolkami:
700 g vykostěného mása z halibuta nebo rybí filé
| 100 g bambusových výhonků nebo kedlubny
| 2 lžíce dezertního vína
| 2 lžíce sójové omáčky
| 3 lžíce oleje
| 1 lžička cukru
| 1 lžička Glutasolu
| 200 g sterilovaných zelených lusků
| dle chuti: sekaná pažitka
| 1 šálek vody
| 1 špetka soli
Postup přípravy receptu Halibut se zelenými fazolkami:
Maso z ryby nakrájíme na porce, osolíme je a na oleji po obou stranách opečeme. Pak zalijeme vodou, v níž jsme rozmíchali sójovou omáčku, dezertní víno, Glutasol a cukr a dusíme do měkka. Jednotlivé porce vyjmeme a klademe na talíř. Zvlášť podusíme na plátky nakrájené bambusové výhonky nebo kedlubny a fazolové lusky. Když jsou měkké, osolíme je a mírně zahustíme máčeným škrobem. Podáváme jako přílohu k rybě. Zdobíme zelenou petrželovou natí.
Fotky receptu Halibut se zelenými fazolkami:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!