Houbový guláš - nejoblíbenější receptyHoubový guláš - nejoblíbenější recepty Bramboráky - nejoblíbenější receptyBramboráky - nejoblíbenější recepty Nakládané zelí - nejoblíbenější receptyNakládané zelí - nejoblíbenější recepty Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 24.09. 2018
Dnes má svátek Jaromír
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Hermelín nakládaný s kysaným zelím

fotka Hermelín nakládaný s kysaným zelím
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 35 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Hermelín nakládaný s kysaným zelím:

3 hermelíny  | 250 g kysaného zelí  | 2 cibule  | 1 lžíce provensálského koření  | 1/2 lžíce celého černého pepře  |  lžíce octa  |  olej

Postup přípravy receptu Hermelín nakládaný s kysaným zelím:

Hermelíny rozkrájíme na čtvrtiny.
Zavařovací šroubovací sklenici (nebo jinou k nakládání) propláchneme horkou vodou a poté jednou lžící octa.
Cibuli nakrájíme na tenká půlkolečka a zelí důkladně scedíme, případně vymačkáme.
Do sklenice vrstvíme cibuli, zelí, hermelín (složíme ho do původního tvaru) a koření. Poslední vrstvičku by mělo tvořit zelí.

Zalijeme olejem, uložíme do ledničky a necháme týden uležet (pokud to vydržíme).




Fotky receptu Hermelín nakládaný s kysaným zelím:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Hermelín nakládaný s kysaným zelím
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !