Léto - čas jahodLéto - čas jahod Čas malinČas malin Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 19.07. 2018
Dnes má svátek Čeněk
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Houby v kyselém nálevu

fotka Houby v kyselém nálevu
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 55 min
Hodnocení:  ++++++++++
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Houby v kyselém nálevu:

celé nové koření a pepř  |  houby  | nálev  | 15 g soli  | 6 dl vody  | 40 g cuku  | 4 dl octa  |  kys. citronová  |  sůl  |  bobkové listy

Postup přípravy receptu Houby v kyselém nálevu:

Nejprve si očištěné houby předvaříme 5 minut, a to na 1 litr vody přijde 1 lžička soli a na špičku nože kyselina citronová.

Podle množství hub dávku přizpůsobíme. Poté houby scedíme, naskládáme do sklenic a zalijeme nálevem, který jsme 5 minut povařili a přidali do něj pár kuliček nového koření a celého pepře.

Na povrch skleniček přidáme cibuli a bobkový list, zavíčkujeme a zaváříme 35 minut na 80 stupňů.


Fotky receptu Houby v kyselém nálevu:

Houby v kyselém nálevu
Houby v kyselém nálevu
Houby v kyselém nálevu
Fotky vložil: tvackova1,LI0NESS,pozri 
Hodnocení receptu Houby v kyselém nálevu
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !