Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Hovězí plátky s medovou příchutí

fotka Hovězí plátky s medovou příchutí
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 70 min
Hodnocení:  +++++-____
Počet hodnocení: 6

Použité suroviny receptu Hovězí plátky s medovou příchutí:

500 g falešné hovězí svíčkové  | 5 lžic sójové omáčky  | 1 lžíce bílého vína  | 2 cibule  | 1 lžička zázvoru  | 4 lžíce oleje  | 2 lžíce rajského protlaku  | 1 lžíce hl. mouky  | dle chuti: sůl

Postup přípravy receptu Hovězí plátky s medovou příchutí:

Maso uvaříme ve slané vodě doměkka a ve vývaru je necháme vychladnout. Až potom je nakrájíme na velmi tenké plátky, které namočíme do marinády z vína, medu, sójové omáčky, posekané cibule a zázvoru. Asi za půl hodiny maso z marinády vyjmeme a za stálého míchání je prudce opečeme na pánvi s rozpáleným olejem. Pak je podlijeme malou sběračkou marinády a za stálého míchání necháme marinádu přejít varem. Když se všechna šťáva vsákne do masa, přidáme rajský protlak, omáčku zahustíme moukou rozmíchanou ve vodě a osolíme. Podáváme s rýží.


Fotky receptu Hovězí plátky s medovou příchutí:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Hovězí plátky s medovou příchutí
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !