Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Vodnář - roční horoskop na rok 2025Vodnář - roční horoskop na rok 2025 Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 06.02. 2025
Dnes má svátek Vanda
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Králík s uzenými kotletami

fotka Králík s uzenými kotletami
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 50 min
Hodnocení:  ++++++____
Počet hodnocení: 12

Použité suroviny receptu Králík s uzenými kotletami:

1 králík  | 1 plátek anglické slaniny - silnější  | 4 lžíce oleje  | 2 lžíce mouky  | dle chuti kmín, sůl a pepř  | 4 silnější uzené kotlety  | 2 stroužky česneku  | 1 hrnek nakrájených žampionů  | 1 pórek  | 4 lžíce smetany  | 1 lžíce másla  | 5 lžic bílého vína

Postup přípravy receptu Králík s uzenými kotletami:

Očištěného králíka rozdělíme na menší porce. Maso prošpikuje anglickou slaninou nakrájenou na nudličky, osolíme, opepříme, poprášíme moukou a v pekáčku na oleji po všech stranách opečeme. V kotletách ostrým nožem prořízneme kapsu. Vzniklý otvor vyplníme žampiony dušenými na másle, které jsme promíchali s nakrájeným česnekem a s pórkem a se šlehačkou. Kotlety spíchneme jehlou nebo sešijeme. Přidáme do pekáčku k porcím králíka, podlijeme vývarem z králičí hlavya dusíme do měkka. Šťávu můžeme zjemnit několika lžícemi bílého vína. Králíka i kotlety ervírujeme jako zvláštní chod.


Fotky receptu Králík s uzenými kotletami:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Králík s uzenými kotletami
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !