Postup přípravy receptu Králík s uzenými kotletami:
Očištěného králíka rozdělíme na menší porce. Maso prošpikuje anglickou slaninou nakrájenou na nudličky, osolíme, opepříme, poprášíme moukou a v pekáčku na oleji po všech stranách opečeme. V kotletách ostrým nožem prořízneme kapsu. Vzniklý otvor vyplníme žampiony dušenými na másle, které jsme promíchali s nakrájeným česnekem a s pórkem a se šlehačkou. Kotlety spíchneme jehlou nebo sešijeme. Přidáme do pekáčku k porcím králíka, podlijeme vývarem z králičí hlavya dusíme do měkka. Šťávu můžeme zjemnit několika lžícemi bílého vína. Králíka i kotlety ervírujeme jako zvláštní chod.
Fotky receptu Králík s uzenými kotletami:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!