Bezová šťáva a bezový sirup - nejoblíbenější receptyBezová šťáva a bezový sirup - nejoblíbenější recepty Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Léto - čas jahodLéto - čas jahod Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 19.06. 2019
Dnes má svátek Leoš
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Jablkové řezy s polevou

fotka Jablkové řezy s polevou
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  ++________
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Jablkové řezy s polevou:

250 g hrubé mouky  | 4 ks vejce  | 240 g cukru  | 350 g oloupaných a nastrouhaných jablek  | 1 vanilinový cukr  | 1 prášek do pečiva  | půl lžičky skořice  | sklenička oleje  | Poleva: 50 g másla, 180 g cukru, 2 lžic kakaa

Postup přípravy receptu Jablkové řezy s polevou:

Ze všech surovin umícháme těsto, vlijeme do tukem vymazaného a vysypaného pekáče a upečeme. Ještě teplý moučník polijeme polevou z 50 g másla, 180 g cukru, 2 lžic kakaa a 2 /i více/ lžic vařící vody /podle hustoty/.


Fotky receptu Jablkové řezy s polevou:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Jablkové řezy s polevou
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.

Přehledné srovnání bankovních i nebankovních půjček online na Usetreno.cz



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !