Školní rok a školní prázdniny v roce 2019/2020Školní rok a školní prázdniny v roce 2019/2020 Houbový guláš - nejoblíbenější receptyHoubový guláš - nejoblíbenější recepty Tipy na dekorace pro krásnější podzim a zimuTipy na dekorace pro krásnější podzim a zimu Bramboráky - nejoblíbenější receptyBramboráky - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 20.09. 2019
Dnes má svátek Oleg
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Jablkové řezy z Řecka

fotka Jablkové řezy z Řecka
Vložil:
Porcí:8
Doba přípravy: 70 min
Hodnocení:  +++++_____
Počet hodnocení: 5

Použité suroviny receptu Jablkové řezy z Řecka:

4 balíčky sušenek  | 1 kg jablek  | 40 g Hery  | 2 lžíce meřuňkového džemu  | 50 g lískových oříšků  | 50 g hrozinek  | 1/8 l šlehačky  | dle chuti: citronová šťáva  | dle chuti: zavařené višně  | dle chuti: med

Postup přípravy receptu Jablkové řezy z Řecka:

Na alobal naklademe sušenky v řadách po 5 kusech a jemně potřeme džemem. Na to dáme nastrouhaná jablka smíchaná s medem, mletými oříšky, hrozinkami a citronovou šťávou, na to položíme vrstvu sušenek a druhou část náplně. Nakonec přikryjeme vrstvou sušenek. Pevně zabalené dáme ztuhnout do chladničky. Před podáváním ozdobíme šlehačkou a višněmi.


Fotky receptu Jablkové řezy z Řecka:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Jablkové řezy z Řecka
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.

Přehledné srovnání bankovních i nebankovních půjček online na Usetreno.cz



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !