Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 26.04. 2024
Dnes má svátek Oto
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Jahodový ocet

fotka Jahodový ocet
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 35 min
Hodnocení:  +++++_____
Počet hodnocení: 29

Použité suroviny receptu Jahodový ocet:

1,25 l ovocného octa (běžný vinný ocet)  | 1 kg dobře uzrálých jahod  |  několik lístků bazalky

Postup přípravy receptu Jahodový ocet:

Ocet vlijeme do hrnce a rychle povaříme 1-2 min. Odstavíme a necháme vychladnout na 40°C. Omyté a očištěné jahody důkladně rozmixujeme a přelijeme do sleněné nádoby. Zalijeme zahřátým octem, překryjeme čistou utěrkou a necháme 2 týdny stát na teplém místě (slunné okno). Čas od času promícháme. Po určené době přecedíme a stočíme do lahví. Jako dekoraci a pro zlepšení barvy octa vložíme do každé láhve jednu špejli se střídavě napíchanými jahodami a lístky bazalky. Ocet je k použití, ale proleží-li se, je mnohem lepší.


Fotky receptu Jahodový ocet:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Jahodový ocet
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !