Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 07.05. 2024
Dnes má svátek Stanislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Kečup

fotka Kečup
Vložil:
Porcí:3
Doba přípravy: 180 min
Hodnocení:  ++++______
Počet hodnocení: 10

Použité suroviny receptu Kečup:

4 kg rajčat  | 2 ks jablek  | 4 ks červené papriky  | 1 ks červené řepy  | 8 ks cibule  | 2 pol. lž. soli  | 2 pol.lž. mleté červené papriky  | 1 káv. lž. ml. skořice  | 1 káv.lž. ml. nového koření  | 1 káv. lž. ml. hřebíčku  | 1 káv. lž. pepře  | 5 ks bobkovýho listu  | 4 káv. lž. octu  | 60 dkg cukru

Postup přípravy receptu Kečup:

Zeleninu očistíme, rajčata rozpůlíme, dáme do hrnce, přidáme oloupaná jablka zbavená jádřince, červenou papriku a řepu nakrájenou na kousky, celou cibuli. Přidáme sůl a koření a dáme vařit. Vaříme tak dlouho, až je i červená řepa měkká. Do horkého přidáme ocet a cukr. Odstavíme a dáme vychladit. Vyděláme bobkový list a cibuli. Vše rozmixujeme a přepasírujeme. Plníme do připravených sklenic, zavíčkujeme. Sterilujeme při 85°C - 20min. Je to nejen výborný domácí kečup, ale i podklad pro rajskou omáčku či polévku.


Fotky receptu Kečup:

Kečup
Kečup
Kečup
Kečup
Kečup
Kečup
Kečup
Kečup
Kečup
Kečup
Kečup
Fotky vložil: uschi3,Ježíšek,hlouskova,tvackova1 
Hodnocení receptu Kečup
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !