Použité suroviny receptu Domácí hořčice ke grilovanému masu:
1 kg paprik
| 1 kg rajčat
| 1/2 kg cibule
| 2 dcl oleje
| 1 dcl octa
| 5 feferon
| 10 dkg cukru
| 7 dkg soli
Postup přípravy receptu Domácí hořčice ke grilovanému masu:
Vše nakrájíme a na oleji jsem osmahla malinko cibuli, přidala zeleninu a koření a nakonec ocet. Dusíme celkem 1 hodinu. Potom necháme vychladnout a rozmixujeme. Přepasírujeme přez cedník a plníme do skleniček. Sterilujeme ještě 20 minut.
Je opravdu moc dobrá a my ji mám rádi ke grilovanému masíčku.
Fotky receptu Domácí hořčice ke grilovanému masu:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!