Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? 5 důvodů, proč nemůžete zhubnout5 důvodů, proč nemůžete zhubnout Jak vyrobit budku z prkna?Jak vyrobit budku z prkna?
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 300 skvělých výher
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 20.03. 2019
Dnes má svátek Světlana
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Koláč s jablky a švestkami

fotka Koláč s jablky a švestkami
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 70 min
Hodnocení:  +++-______
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Koláč s jablky a švestkami:

400 g oloupaných nahrubo nastrouhaných jablek  | 250 g krupicového cukru  | 4 vejce  | 150 g rostlinného másla  | 40 g kakaa  | 150 g polohrubé mouky  | 150 g hladké mouky  | 1 kypřicí prášek  | 1-1,5 kg půlených švestek (podle potřeby)  | Drobenka: já ji dělám klasicky

Postup přípravy receptu Koláč s jablky a švestkami:

Nastrouhaná jablka promícháme s rozšlehanými vejci s cukrem a necháme stát asi 10 min. Přidáme rozehřátý tuk, vše promícháme, přidáme kakao a mouky s kypřicím práškem. Promícháme, nalejeme na plech, povrch uhladíme a pokryjeme švestkami a posypeme drobenkou.
Pečeme asi 30 min. při středně vyhřáté troubě.


Fotky receptu Koláč s jablky a švestkami:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Koláč s jablky a švestkami
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !