Bezová šťáva a bezový sirup - nejoblíbenější receptyBezová šťáva a bezový sirup - nejoblíbenější recepty Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Léto - čas jahodLéto - čas jahod Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 16.06. 2019
Dnes má svátek Zbyněk
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Křehký koláč s ovocem

fotka Křehký koláč s ovocem
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 55 min
Hodnocení:  ++++______
Počet hodnocení: 12

Použité suroviny receptu Křehký koláč s ovocem:

125 g másla  |  sůl  | 6 lžic cukru  | 1 lžička prdop  | 3 vejce  | 10 lžic mouky  | 400 g ovoce  | trocha cukru moučka  | trochu hnědého cukru

Postup přípravy receptu Křehký koláč s ovocem:

Všechny ingredience na těsto důkladně spojíme ručním mixerem, přelijeme do formy o průměru 20 - 22 cm, kterou vyložíme pečicím papírem.

Na těsto rozložíme ovoce. Pokud jsou kousky ovoce větší, tak je rozkrojíme, peckovité klademe řezem nahoru. Vrch posypeme hnědým cukrem. Křehký koláč s ovocem pečeme asi 40 minut v 180 °C.

Po upečení můžeme křehký koláč s ovocem posypat cukrem moučkou.


Fotky receptu Křehký koláč s ovocem:

Křehký koláč s ovocem
Fotky vložil: Natural 
Hodnocení receptu Křehký koláč s ovocem
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.

Přehledné srovnání bankovních i nebankovních půjček online na Usetreno.cz



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !