Použité suroviny receptu Krevety na jehle s limetkovým máslem:
24-48 vyloupaných krevet, záleží na velikosti
| 150 g nesoleného másla
| 1/2 dl suchého bílého vína
| šťáva z jedné limetky
| strouhaná kůra z jedné limetky
| 1/2-1 lžička hnědého cukru
| 1 lžíce jemně nakrájené cibule
| čtvrtky limetky
| petrželka nebo koriandr
Postup přípravy receptu Krevety na jehle s limetkovým máslem:
Rozmíchejte dobře máslo s vínem, limetkovou šťávou a kůrou, cukrem a cibulí.
Krevety napíchejte na špejle, potřete je limetkovým máslem a nechte stát v chladničce 1 hodinu.
Grilujte je po každé straně 1 minutu, dejte je na nahřáté talíře spolu se zbytkem limetkového másla a ozdobte čtvrtkami limetky a petrželkou/koriandrem.
Fotky receptu Krevety na jehle s limetkovým máslem:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!