Houbový guláš - nejoblíbenější receptyHoubový guláš - nejoblíbenější recepty Bramboráky - nejoblíbenější receptyBramboráky - nejoblíbenější recepty Nakládané zelí - nejoblíbenější receptyNakládané zelí - nejoblíbenější recepty Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 22.09. 2018
Dnes má svátek Darina
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Květákový příkrm

fotka Květákový příkrm
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 40 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Květákový příkrm:

1 větší květák  |  sůl  |  rostlinný olej  | 30 g hladké mouky  | 0,25 l sojového mléka  |  jemně nasekaná petrželová nať

Postup přípravy receptu Květákový příkrm:

Omytý a očištěný květák rozebereme na růžičky. Vložíme do vroucí osolené vody a uvaříme. Z rostlinného oleje a hladké mouky připravíme světlou jíšku, kterou zalijeme trochou vychladlé vody z uvařeného květáku a sojovým mlékem.

Vaříme na mírném ohni za častého míchání 15 - 20 minut. Poté vložíme zcezený uvařený květák, necháme přejít asi půl minuty varem a sejmeme z ohně. Nakonec ochutíme jemně nasekanou zelenou petrželovou natí.

Podáváme s vařenými brambory nebo s různými druhy chleba či pečiva, vhodnými při dodržování dělené stravy.


Fotky receptu Květákový příkrm:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Květákový příkrm
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !