8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 02.05. 2024
Dnes má svátek Zikmund
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Lilek na koleji

fotka Lilek na koleji
Vložil:
Porcí:2
Doba přípravy: 30 min
Hodnocení:  +_________
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Lilek na koleji:

olej na smažení  | 500 g brambor  |  kmín  | 1 ks pórek  | 100 g šunkového salámu  | 2 ks lilky  |  grilovací koření  | 70 g nivy  | 1 ks zakysaná smetana

Postup přípravy receptu Lilek na koleji:

Oloupané brambory nakrájíme na asi 0,5 cm silná kolečka a dáme uvařit do osolené vody s kmínem. Omyjeme lilek, nakrájíme na kolečka a potřeme grilovacím kořením lehce rozpuštěným ve vodě. Vedle do misky připravíme na kolečka nakrájený pórek.

Zahřejeme pánev a na minimální vrstvě oleje osmahneme pórek. Na tento základ položíme lilková kolečka a počkáme, až začnou měknout. Potřeme každé kolečko silnější vrstvou smetany s nivou a položíme plátek šunkového salámu.

Do talíře nebo zapékací misky položíme vrstvu brambor a vrstvu lilku s nivou a šunkovým salámem, až do vyčerpání obou surovin. Lilek na koleji dáme asi na 5 minut zapéct do mikrovlnné trouby nebo do normální.

Lilek na koleji podáváme s kyselým mlékem a hlavně s nadšením.


Fotky receptu Lilek na koleji:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Lilek na koleji
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !