Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? 5 důvodů, proč nemůžete zhubnout5 důvodů, proč nemůžete zhubnout Jak vyrobit budku z prkna?Jak vyrobit budku z prkna?
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 300 skvělých výher
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 22.03. 2019
Dnes má svátek Leona
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Listové hřebeny s ořechovou nádivkou

fotka Listové hřebeny s ořechovou nádivkou
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 75 min
Hodnocení:  +++-______
Počet hodnocení: 15

Použité suroviny receptu Listové hřebeny s ořechovou nádivkou:

1 listové těsto  | 1 a 1/2 hrnku mletých vlašských ořechů  | 4 lžíce cukru  | 1 vanilkový cukr  | 2 vejce  | 2 lžíce másla  | 25 rozdrobených piškotů  | 2 lžíce rumu  | 1 vejce na potření

Postup přípravy receptu Listové hřebeny s ořechovou nádivkou:

Všechny přísady, kromě listového těsta smícháme a vytvoříme hmotu. Z těsta uděláme obdélníčky, které naplníme směsí. Potom zabalíme a vytvarujeme rohlík. Z jedné strany nastříháme nůžkami. Potřeme rozšlehaným vajíčkem a pečeme ve vyhřáté troubě na 160 °C. Navrch můžeme posypat moučkovým cukrem a podávat.


Fotky receptu Listové hřebeny s ořechovou nádivkou:

Listové hřebeny s ořechovou nádivkou
Fotky vložil: Natural 
Hodnocení receptu Listové hřebeny s ořechovou nádivkou
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !