Léto - čas jahodLéto - čas jahod Čas malinČas malin Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 19.07. 2018
Dnes má svátek Čeněk
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Markaretkový koláč

fotka Markaretkový koláč
Vložil:
Porcí:12
Doba přípravy: 70 min
Hodnocení:  ++++-_____
Počet hodnocení: 16

Použité suroviny receptu Markaretkový koláč:

300 g másla  | 100 g marcipánu  | 6 žloutků  | 6 bílků  |  citrónová kůra  | 1 vanilkový cukr  | 140 g cukru  | 120 g hladké mouky  | 80 g škrobové moučky  |  strouhanka  | 150 g meruňkové marmelády  | 200 g cukru moučky  | 1 lžíce citrónové šťávy  | 2 lžíce rumu  | 1 bílek

Postup přípravy receptu Markaretkový koláč:

Máslo vymícháme do pěny s marcipánem, postupně přidáme žloutky, kůru, vanilku. Bílky vyšleháme s cukrem. Opatrně vmícháme mouku se škrobovou moučkou a spojíme s máslovou směsí. Formu na bábovku vymažeme a vysypeme strouhankou, nalijeme těsto a pečeme na 180 stupňů. Po upečení 15 minut necháme odpočívat, vybereme z formy, dáme na mřížku, natřeme marmeládou a 30 minut necháme stát. Cukr vymícháme s bílkem, šťávou a rumem, polevou polijeme koláč.


Fotky receptu Markaretkový koláč:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Markaretkový koláč
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !