Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 28.04. 2024
Dnes má svátek Vlastislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Marquise s anglickým krémem

fotka Marquise s anglickým krémem
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 35 min
Hodnocení:  +++++-____
Počet hodnocení: 16

Použité suroviny receptu Marquise s anglickým krémem:

250 g hořké čokolády 80%  | 125 g másla  | 4 vejce  | 1 dřeň z 1 vanilkového lusku  | 2 žloutky  | 50 g cukru  | 250 ml mléka

Postup přípravy receptu Marquise s anglickým krémem:

Na marquise:
nakrájíme čokoládu na kousky, rozpustíme a necháme vychladnout.

Přidáme měkké máslo a třeme, až vznikne jednolitá hmota. Postupně přišleháme jednotlivá vejce a vanilkovou dřeň.

Malou pudinkovou formu vyložíme průsvitnou fólií a naplníme čokoládovou hmotou.Dáme přes noc do chladničky.

Druhý den na anglický krém:
ušleháme žloutky s cukrem, až vznikne pěna. Svaříme mléko a odstavíme ze sporáku.Žloutkovou pěnu vložíme do horké vodní lázně, šleháme a pozvolna přiléváme mléko.Stále šleháme a necháme 1x přejít varem. Ihned vyjmeme z lázně a šleháme dalších 5 minut. Necháme vychladnout.
Čokoládovou hmotu podáváme s krémem.


Fotky receptu Marquise s anglickým krémem:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Marquise s anglickým krémem
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !