Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Rožnovská jehla pod mozzarellovou dekou

fotka Rožnovská jehla pod mozzarellovou dekou
Vložil:
Porcí:10
Doba přípravy: 160 min
Hodnocení:  ++++++____
Počet hodnocení: 5

Použité suroviny receptu Rožnovská jehla pod mozzarellovou dekou :

1kg panenská svíčková  | dle masa anglická slanina  | 1/2kg kachní játra  |  mozzarella,  |  olivový a slunečnicový olej  | 3-4ks žlutá a červená paprika  | dle chuti koření barbecue s nízkým obsahem soli  | dle chuti majoránka  | dle chuti tymián  | dle chuti sůl  | 2-3ks česnek  | 2-3ks cibule  | 1/2kg (dle vas) brambory  |  sádlo  |  koření americké brambory  | dle chuti česneková směs

Postup přípravy receptu Rožnovská jehla pod mozzarellovou dekou :

Panenku nakrájíme na 1,5cm plátky, okořeníme barbecue kořením, lisovaným česnekem, zakápneme olivovým olejem, promícháme a dáme minimálně na na 12 hodin do ledničky uležet.
Kachní játra nakrájíme na větší kousky, hustě posypeme majoránkou a každý kousek zabalíme do anglické slaniny. "Naporcujeme" si papriky, oloupanou cibuli rozkrojíme napůl, rozebereme a vše začneme střídavě navlékat na jehlu.
V pekáči na rozpáleném slunečnicovém oleji dorůžova osmahneme cibuli na céčka, přidáme rozvonět česnek na plátky, vložíme špízy, zarestujeme, podlejeme horkým vývarem a 20-30 minut zapékáme při 200 stupních. Ve finále na špízy poklademe 1/2cm plátky mozzarelly, trošku osolíme, posypeme tymiánem a necháme v troubě roztéct.
Česnekové brambory: středně velké brambory opláchneme, dáme na 10 minut povařit, zcedíme, podélně rozkrojíme, klademe na sádlem pomazaný plech, mázneme česnekovou směsí (rozetřeme česnek se solí, přidáme trošku vody, oleje a promícháme), pečeme půl až třičtvrtě hodiny při 200 stupních za občasného "máznutí" česnekovou směsí. Můžeme dochutit kořením americké brambory.


Fotky receptu Rožnovská jehla pod mozzarellovou dekou :

Rožnovská jehla pod mozzarellovou dekou
Rožnovská jehla pod mozzarellovou dekou
Rožnovská jehla pod mozzarellovou dekou
Fotky vložil: vašulda 
Hodnocení receptu Rožnovská jehla pod mozzarellovou dekou
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Komentáře receptu Rožnovská jehla pod mozzarellovou dekou
Obrázek uživatelky
profil
Žádám o zrušení receptu, který byl překopírován včetně fotografií a jehož jsem já autor. Zde je link na stránky, kde jsem recept zveřejnil. http://www.toprecepty.cz/recept/5331-roznovska-jehla-pod-mozzarellovou-dekou/ autor Jan Slovák
Obrázek uživatelky
profil
Autore - http://www.toprecepty.cz/recept/5331-roznovska-jehla-pod-mozzarellovou-dekou/

aspoň fotky sis mohl udělat vlastníSmajlíkSmajlíkSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
Smajlík

Oblíbené recepty v kategorii
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles