Použité suroviny receptu Vepřové medailonky s restovaným chřestem:
250 g bílého chřestu
| 250 g zeleného chřestu
| 50 G olivového oleje
| sůl
| citrón
| 2 pomeranče
| 250 g holandské omáčky
| 500 g vepřové panenky
| grilovací koření
| 800 g brambor
Postup přípravy receptu Vepřové medailonky s restovaným chřestem:
Oloupaný chřest zvolna orestujeme na oleji a ochutíme solí a citronovou šťávou. Dílky jednoho pomeranče lehce prohřejeme ve šťávě z druhého pomeranče a přidáme do připravené základní holandské omáčky (jenom tolik, aby omáčka příliš nezřídla!). Maso nakrájíme
na medailonky, ochutíme grilovacím kořením a opečeme na oleji. Při podávání doplníme medailonky směsí bílého a zeleného chřestu a přelijeme holandskou omáčkou s pomerančem. Jako přílohu podáváme různě upravené brambory.
Fotky receptu Vepřové medailonky s restovaným chřestem:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!