Bezová šťáva a bezový sirup - nejoblíbenější receptyBezová šťáva a bezový sirup - nejoblíbenější recepty Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Léto - čas jahodLéto - čas jahod Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 26.06. 2019
Dnes má svátek Adriana
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Měchuřiny

fotka Měchuřiny
Vložil:
Porcí:5
Doba přípravy: 70 min
Hodnocení:  +_________
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Měchuřiny:

droždí  | 250 g hladké mouky  | 3 lžíce cukru krupice  |  sůl  | 150 g másla  | 250 g polohr. mouky  | 250 ml mléka  | 1 vejce  | drobenka  | 100 g másla  | náplň švestky

Postup přípravy receptu Měchuřiny:

Z mouky, mléka, vejce, cukru, másla a droždí zaděláme těsto, které se nelepí. Těsto necháme vykynout.

Připravíme si drobenku z mouky, cukru a másla. Švestky omyjeme a vypeckujeme.

Z vykynutého těsta vykrajujeme menší bochánky. Do každého bochánku zabalíme švestku, potom namočíme vždy z jedné strany do vajíčka a do drobenky.

Měchuřiny pokládáme na pečící papír a pak dáme péci do vyhřáté trouby.

Upečené měchuřiny podáváme vychladlé ke kávě.


Fotky receptu Měchuřiny:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Měchuřiny
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.

Přehledné srovnání bankovních i nebankovních půjček online na Usetreno.cz



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !