Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 26.04. 2024
Dnes má svátek Oto
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Bublanina, která je dlouho vláčná

fotka Bublanina, která je dlouho vláčná
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 40 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Bublanina, která je dlouho vláčná:

4 vejce  | 160 g polohrubé mouky  | 160 g moučkového cukru  | 1 dl mléka  | 1 dl oleje  | 1 vanilkový cukr  | 1 prášek do pečiva  |  ovoce

Postup přípravy receptu Bublanina, která je dlouho vláčná:

V míse dobře ušleháme cukr, žloutky, mléko a vanilkový cukr. Přidáváme mouku do které jsme přidali prášek do pečiva a špetku soli. Šleháme asi 2-3 minuty. Do vzniklého řidšího těsta přidáme našlehaný sníh, zamícháme a nalijeme na vymaštěný a moukou vysypaný plech a poklademe ovocem, které obalíme v mouce. Ovoce může být čerstvé nebo kompot. Vynikající jsou meruňky, broskve, třešně i višně.
Pečeme v rozehřáté troubě na 160°C asi 35 minut.
Moučník je velmi rychlý, dlouho vydrží vláčný a je skvělý.


Fotky receptu Bublanina, která je dlouho vláčná:

Bublanina, která je dlouho vláčná
Bublanina, která je dlouho vláčná
Bublanina, která je dlouho vláčná
Bublanina, která je dlouho vláčná
Fotky vložil: Mangovka 
Hodnocení receptu Bublanina, která je dlouho vláčná
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !