Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? 5 důvodů, proč nemůžete zhubnout5 důvodů, proč nemůžete zhubnout Jak vyrobit budku z prkna?Jak vyrobit budku z prkna?
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 300 skvělých výher
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 20.03. 2019
Dnes má svátek Světlana
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Perníkové řezy s jablky

fotka Perníkové řezy s jablky
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 75 min
Hodnocení:  ++++-_____
Počet hodnocení: 8

Použité suroviny receptu Perníkové řezy s jablky:

350 g pol. mouky  | 220 g písk. cukru  | 1 prášek do perníku  | 1 lžíce kakaa  | 200 ml silnější kávy  | 150 ml oleje  | 2 vejce  | 1 lžíce citronové šťávy  | 1 lžíce rumu  | 3 středně velká jablka

Postup přípravy receptu Perníkové řezy s jablky:

Smícháme všechny sypké suroviny, v další misce rozmícháme kávu, vejce, rum, citronovou šťávu, olej a vlijeme k sypkým surovinám. Dobře rozmícháme a vlijeme na vymazaný a vysypaný plech. Nahoru dáme na plátky nastrouhaná jablka a pečeme asi 30 min. při 200 °C. Po vychladnutí posypeme cukrem.


Fotky receptu Perníkové řezy s jablky:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Perníkové řezy s jablky
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !