Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 26.04. 2024
Dnes má svátek Oto
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Pikantní čínská směs

fotka Pikantní čínská směs
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 40 min
Hodnocení:  +++++-____
Počet hodnocení: 5

Použité suroviny receptu Pikantní čínská směs:

1 pórek  | 3 cibule /mladé/  | 1 zelená paprika  | 1 červená paprika  | 1 žlutá paprika  | 1 cuketa /střední/  | 125 g sojových klíčků  | 1/16 l oleje  | 1/4 l vody  | 3 lžičky soli  | 2 lžíce kečupu  | 1 lžíce čínského koření  | 3 lžíce sojové omáčky  | 2 lžíce jablečného octa  | 2 lžíce Solamylu  | 1/4 l vody  | 1/2 lžičky Pomůcky ke konzervování DrOetker

Postup přípravy receptu Pikantní čínská směs:

Zahřejeme olej a nakrájenou zeleninu krátce osmažíme. Ochladíme 1/4 l vody a odstavíme z plotny. Dále přidáme sůl, kečup, koření sojovou omáčku, ocet a přivedeme k varu. Škrob rozmícháme ve vodě a se směsí povaříme. Přidáme konzervační přípravek, zamícháme a plníme do sklenic. Uzavřeme víčko, postavíme na plech s 2 cm vroucí vody. Zavařujeme na 100 °C asi 30 min.


Fotky receptu Pikantní čínská směs:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Pikantní čínská směs
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !