8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 03.05. 2024
Dnes má svátek Alexej
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Pizza alá štrůdl i pro začátečníky

fotka Pizza alá štrůdl i pro začátečníky
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 50 min
Hodnocení:  ++++++-___
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Pizza alá štrůdl i pro začátečníky:

1 listové těsto  | 250-300 g šunky nebo debrecínky  | 250-300 g eidamu  | 2 větší cibule  | 3 malé papriky  | trošku kečupu  |  olivový olej  |  kmín  |  česnekový granulát nebo česnek podle chuti  |  koření na pizzu  |  vegeta  |  čerstvě namletý pepř  |  sladká paprika

Postup přípravy receptu Pizza alá štrůdl i pro začátečníky:

Nejdříve si rozválíme placku listového těsta (nebo i dvě) a dáme je na kuchyňskou folii. Potřeme ji zlehka olivovým olejem a necháme okraj asi 2-3 cm nepotřený.
Na potřené místo dáme malé množství kečupu a rozetřeme ho po ploše, kde jsme potírali olej. Cibuli na kolečka a papriku (nejlépe tojbarevně: žlutá, červená a zelená) na asi 1 cm kostičky, sýr nastrouháme nahrubo. Pak klademe postupně na potřenou plochu: všechna kolečka šunky, pak polovinu koleček cibule, dále polovinu kostiček papriky a to vše okořeníme česnekovým granulátem, čerstvě namletým pepřem, vegetou, kořením na pizzu a případně dalším kořením dle vaší chuti. Nakonec zasypeme polovinou eidamu. Tento proces bez salámu opakujeme ještě jednou s druhou polovinou surovin, včetně koření a sýra. POZOR - Nedávejte moc silné vrstvy, štrůdl pak jde špatně zavinout, nebo se trhá těsto. Obloženou placku pak nakonec velmi opatrně svineme do tvaru štrůdlu. Zavinutou placku pak na koncích spojte v místech, kde není žádný olej a kečup, také na vrchní straně prstem uzavřete celý závin. Závin vložte na pečící papír do plechu, potřete ho olivovým olejem a lehce posypte kmínem a třeba ještě zlehka sladkou paprikou. V troubě pak pečeme asi na 150 °C, horkovzduchem zhruba 30 minut - nutno kontrolovat pohledem.


Fotky receptu Pizza alá štrůdl i pro začátečníky:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Pizza alá štrůdl i pro začátečníky
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !