Červená řepa - nejoblíbenější receptyČervená řepa - nejoblíbenější recepty Houbový guláš - nejoblíbenější receptyHoubový guláš - nejoblíbenější recepty Kdy se slaví Halloween v roce 2017?Kdy se slaví Halloween v roce 2017? Nakládané zelí - nejoblíbenější receptyNakládané zelí - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 18.10. 2017
Dnes má svátek Lukáš
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Plněné žampiony s tyrolskou omáčkou

fotka Plněné žampiony s tyrolskou omáčkou
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Plněné žampiony s tyrolskou omáčkou:

500 - 600 g (24 ks) středně velkých žampionů  | 200 g sýra  |  olej  |  hladké mouky  | 3 vejce  |  směs koření „Gurmán“  |  strouhanka  | na Tyrolskou omáčku :  | 250 ml majonézy  | 3 lžíce kečupu  |  1 lžička směsi koření „Bylinkové máslo“  | 1 lžička kremžské hořčice  | 1 stroužek česneku  | 1 rajské jablíčko

Postup přípravy receptu Plněné žampiony s tyrolskou omáčkou:

Cca 500 - 600 g (24 ks) středně velkých žampionů omyjeme, osušíme, třeně (nožičky) vykrojíme a hlavičky oloupeme. 150 – 200 g sýra (na smažení) nastrouháme na jemnějším struhadle. Ze sýra v ruce uhněteme kuličky, kterými plníme vnitřky hlaviček žampionů.

Obalujeme v hladké mouce, našlehaném vajíčku (ve kterém jsme rozmíchali 1 lžičku směsi koření „Gurmán“) a strouhance. Necháme chvilku odležet a znovu obalíme, tentokrát jen ve vajíčku a strouhance. Smažíme ze všech stran ve vyšší vrstvě tuku nebo oleje.
Tyrolská omáčka :

250 ml majonézy (majonézy) smícháme se 3 polévkovými lžícemi rajčatového kečupu, 1 menším prolisovaným stroužkem česneku (nebo 1 nadrobno nakrájenou malou cibulí), 1 lžičkou směsi koření „Bylinkové máslo“ a 1 lžičkou kremžské hořčice. Do omáčky vmícháme na malé kostičky nakrájenou dužinu z 1 rajčete.

Omáčka se hodí i k vařeným vejcím, masu, na zeleninové saláty, saláty z těstovin apod.

Žampiony podáváme polité Tyrolskou omáčkou. A jako příloha – vařené brambory, bramborová kaše (ochucená 1 lžící směsi koření „Nasi goreng“) nebo dušená rýže (promíchaná s nakládaným hráškem).


Fotky receptu Plněné žampiony s tyrolskou omáčkou:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Plněné žampiony s tyrolskou omáčkou
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
Poslat emailem GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.

Potřebujete stylová a pohodlná křesla do pracovny? Vyberte si kvalitní kancelářské židle Hawaj.

NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY KONTAKT  ? Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !