8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 04.05. 2024
Dnes má svátek Květoslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Polévka prácheňských rybářů

fotka Polévka prácheňských rybářů
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 50 min
Hodnocení:  +++++++___
Počet hodnocení: 22

Použité suroviny receptu Polévka prácheňských rybářů:

1500 ml voda  | 300 g hlava kapra  | 100 g vnitřnosti z kapra  | 75 g kořenová zelenina  | 50 g cibule  | 50 g máslo  | 75 g hladká mouka  |  sůl  |  celý pepř  |  muškátový květ  | 10 g sušené houby  | 1 ks žloutek  | 100 g smetana  |  polévkové koření  |  petrželka

Postup přípravy receptu Polévka prácheňských rybářů:

Rybí hlavy uvaříme s cibulí a celým pepřem. Vnitřnosti uvaříme zvlášť. Vařené hlavy obereme a maso spolu s vnitřnostmi nakrájíme na malé kousky. Vývar zahustíme světlou jíškou a provaříme. Do provařené polévky přidáme na nudličky nakrájenou uvařenou zeleninu, uvařené a posekané sušené houby, nakrájené rybí maso, muškátový květ a sůl. Polévku zjemníme smetanou, do které jsme rozšlehali žloutek. Při podávání polévky prácheňským rybářů posypeme zelenou petrželkou.


Fotky receptu Polévka prácheňských rybářů:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Polévka prácheňských rybářů
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !