Použité suroviny receptu Studená ovocná polévka z podmáslí:
1 litr dobře vychlazeného podmáslí
| 80 g jemného krystalového cukru
| 2 balíčky ovocné polévky (např. s příchutí rybízu a malin)
| 400 g směsi čerstvých malin, ostružin, borůvek nebo jiných zahradních a lesních plodů
| listy maliníku nebo meduňky na zdobení
Postup přípravy receptu Studená ovocná polévka z podmáslí:
Do mísy nalijeme podmáslí a přidáme cukr. Pak přisypeme obsah obou sáčků a dobře rozšleháme elektrickými metlami. Polévku rozdělíme na talíře nebo ji dáme do hlubších misek. Přebereme a očistíme ovoce, polévku jím bohatě posypeme a hned podáváme.
Fotky receptu Studená ovocná polévka z podmáslí:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!