8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 02.05. 2024
Dnes má svátek Zikmund
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Studená ovocná polévka z podmáslí

fotka Studená ovocná polévka z podmáslí
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 10 min
Hodnocení:  ++++++++-_
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Studená ovocná polévka z podmáslí:

1 litr dobře vychlazeného podmáslí  | 80 g jemného krystalového cukru  | 2 balíčky ovocné polévky (např. s příchutí rybízu a malin)  | 400 g směsi čerstvých malin, ostružin, borůvek nebo jiných zahradních a lesních plodů  |  listy maliníku nebo meduňky na zdobení

Postup přípravy receptu Studená ovocná polévka z podmáslí:

Do mísy nalijeme podmáslí a přidáme cukr. Pak přisypeme obsah obou sáčků a dobře rozšleháme elektrickými metlami. Polévku rozdělíme na talíře nebo ji dáme do hlubších misek. Přebereme a očistíme ovoce, polévku jím bohatě posypeme a hned podáváme.


Fotky receptu Studená ovocná polévka z podmáslí:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Studená ovocná polévka z podmáslí
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !