Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Vyrob si sama: léčivý olejíček z květů šeříkuVyrob si sama: léčivý olejíček z květů šeříku Bezová šťáva a bezový sirup - nejoblíbenější receptyBezová šťáva a bezový sirup - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 02.06. 2020
Dnes má svátek Jarmil
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Přesnídávka pudinková

fotka Přesnídávka pudinková
Vložil:
Porcí:10
Doba přípravy: 50 min
Hodnocení:  ++++++____
Počet hodnocení: 34

Použité suroviny receptu Přesnídávka pudinková:

2 ks vanilkový cukr  | 1.25 l vody  | 2.5 kg jablek  | 2 ks puginku  |  cukr

Postup přípravy receptu Přesnídávka pudinková:

Jablka oloupeme a zbavíme jádřinců. Připravená jablka podle potřeby omyjeme, necháme okapat a překrájíme.

Do hrnce nalijeme vodu a přidáme jablka. Vaříme je asi 20 minut, než jsou měkká až rozvařená. Vzniklou kaši rozmixujeme.

Do základu přesnídávky dáme pudink, vanilkový cukr a podle kyselosti jablek ještě dosladíme. Pak vše opět krátce povaříme, aby pudink zhoustl.

Pokud chceme jablečnou přesnídávku uchovat, sterilizujeme ji 20 minut při 80 °C.


Fotky receptu Přesnídávka pudinková:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Přesnídávka pudinková
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !