Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 23.01. 2025
Dnes má svátek Zdeněk
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Lilkový kaviár s cibulí

fotka Lilkový kaviár s cibulí
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  +++++-____
Počet hodnocení: 28

Použité suroviny receptu Lilkový kaviár s cibulí:

1 kg lilků  | 1 kg cibule  |  pažitka  | 2-3 lžíce oleje  | 100 g rajského protlaku nebo 2-3 rajská jablka  | 1 lžička vinného octa  | 2-3 stroužky česneku  |  pepř či pálivá paprika, sůl

Postup přípravy receptu Lilkový kaviár s cibulí:

Lilky omyjeme, odkrojíme konce a upečeme doměkka. Necháme vychladnout, pak je podélně rozřízneme, dužinu vydlabeme lžící a nadrobno ji posekáme. V kastrole prohřejeme olej, nadrobno nakrájenou cibuli na něm osmahneme dorůžova, přidáme rajský protlak nebo oloupaná na plátky nakrájená rajčata, dužinu z lilků, zamícháme a dusíme asi 15 minut za občasného míchání. Pak kaviár ochutíme lisovaným česnekem a vinným octem, přidáme pepř a papriku, zamícháme, ještě 2-3 minuty podusíme a zahorka plníme do zavařovaček, uzavřeme je víčky a obrátíme dnem vzhůru, dokud nevychladnou. Lilkový kaviár podáváme k masu, mažeme na toasty nebo veku atd.


Fotky receptu Lilkový kaviár s cibulí:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Lilkový kaviár s cibulí
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !