Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 06.05. 2024
Dnes má svátek Radoslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Rizoto na bílém víně

fotka Rizoto na bílém víně
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 30 min
Hodnocení:  +++_______
Počet hodnocení: 5

Použité suroviny receptu Rizoto na bílém víně:

400 g rýže  | 1 ks cibule  | 2 lžíce másla  | 2/3 skleničky bílého vína  | 1 lžička šafránu  | 1 l zeleninového bujonu  | 200 g parmazánu  |  sůl  |  pepř

Postup přípravy receptu Rizoto na bílém víně:

Na větší pánvi osmažíme na polovině másla na drobno posekanou cibulku. Přidáme opláchnutou rýži a opražíme 2-3 minuty (měla by začít průhlednět). Přidáme víno a šafrán, který jme předtím namočili do jedné lžíce vody. Vaříme pár minut dokud se víno nevsákne. Pak přidáme polovinu bujónu a na malém plameni za častého míchání vaříme dokud se nevsákne. Postupně přidáváme zbylý bujón. Rizoto dochutíme solí a pepřem. Když je rýže měkká sundáme ji z ohně a do rizota vmícháme lžíci másla a nastrouhaný parmezán. Ihned podáváme.


Fotky receptu Rizoto na bílém víně:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Rizoto na bílém víně
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !