Bezová šťáva a bezový sirup - nejoblíbenější receptyBezová šťáva a bezový sirup - nejoblíbenější recepty Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Léto - čas jahodLéto - čas jahod Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 18.06. 2019
Dnes má svátek Milan
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Roláda točená za studena

fotka Roláda točená za studena
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 50 min
Hodnocení:  ++++++++__
Počet hodnocení: 3

Použité suroviny receptu Roláda točená za studena:

5 vajec  | 15 dkg cukr  | 10 dkg hladká mouka  | trochu prášek do pečiva

Postup přípravy receptu Roláda točená za studena:

Vejce vyšleháme s cukrem a pak přidáme mouku a prášek do pečiva. Vše dáme na plech a necháme péct. Po upečení necháme vychladnout. Až je korpus vychladlí tak na něj můžeme dát krém dle vlastního receptu a kousky ovoce a vše opatrně srolujeme. Necháme roládu znova vychladnout, ozdobíme a můžeme jíst.
Doporučuji si roládu dát na alobal po upečení, aby se nám lépe točila.


Fotky receptu Roláda točená za studena:

Roláda točená za studena
Roláda točená za studena
Roláda točená za studena
Roláda točená za studena
Roláda točená za studena
Roláda točená za studena
Roláda točená za studena
Fotky vložil: hlouskova,hanina51 
Hodnocení receptu Roláda točená za studena
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.

Přehledné srovnání bankovních i nebankovních půjček online na Usetreno.cz



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !