Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Rostbíf na křenu po italsku

fotka Rostbíf na křenu po italsku
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Rostbíf na křenu po italsku:

1 kg roštěnce  | 1 lžička rozmarýnu  | 1 lžička šalvěje  | dle chuti: sůl a pepř  | 100 ml olivového oleje  | křenová omáčka:  | 4 kyselejší jablka  | 1 křen  | ze 2 pomerančů šťáva

Postup přípravy receptu Rostbíf na křenu po italsku:

Maso osolíme, opepříme a posypeme kořením. Pokapeme olejem a necháme chvíli odležet.
Mezitím si připravíme omáčku. Oloupaná jalbka nahrubo nastrouháme a v trošce vody rozdusíme na pyré. Sejmeme z ohně, přidáme jemně nastrouhaný křen, pomerančovou šťávu, promícháme a necháme vychladnout.
V pekáčku rozehřejeme olej, odležené maso na něm po všech stranách opečeme, vložíme do předehřáté trouby a pečeme 20-30 minut při 200 stupních. Upečené maso vyndáme a necháme vychladnout. Podáváme nakrájené na plátky a podlité křenovou omáčkou.


Fotky receptu Rostbíf na křenu po italsku:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Rostbíf na křenu po italsku
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !