Použité suroviny receptu Rýže v polévce s hlávkovým zelím:
dle potřeby: petrželka
| dle chuti: sůl
| 1 lžička protlak rajčatový
| 250 g rýže
| 2 stroužky česnek
| dle potřeby: olej
| dle potřeby: vývar masový
| 1 ks cibule
| 500 g zelí hlávkové
| dle chuti: pepř mletý
Postup přípravy receptu Rýže v polévce s hlávkovým zelím:
Na oleji osmahneme drobně pokrájenou cibuli, přidáme nasekanou petrželku, česnek a drobně pokrájené (nebo nakrouhané) zelí a smažíme dál. Když zelí zažloutne, přilejeme masový vývar, přidáme rajčatový protlak, osolíme a opepříme a vaříme doměkka. Pak přisypeme spařenou a propláchnutou rýži, dolijeme vývarem a dovaříme.
Fotky receptu Rýže v polévce s hlávkovým zelím:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!