Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 18.05. 2024
Dnes má svátek Nataša
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Bezbaš jerevanský

fotka Bezbaš jerevanský
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 50 min
Hodnocení:  +++_______
Počet hodnocení: 8

Použité suroviny receptu Bezbaš jerevanský:

400-500 g skopová hruď  | 400-500 g brambory  | 150 g hrách  | 100 g cibule  | 50 g rajský protlak  | 100-150 g jablka  | 50 g sušené švestky  |  sůl, černý pepř

Postup přípravy receptu Bezbaš jerevanský:

Skopovou hruď rozdělte na porce 100 –125 g, uvařte vývar a sceďte. Do vývaru přidejte předem namočený hrách a uvařte doměkka. Cibuli očistěte, pokrájejte a osmažte na sádle, přidejte rajský protlak a chvíli poduste. Do vývaru vložte pokrájené brambory, maso, cibuli, propláchnuté sušené švestky a očištěná pokrájená jablka. Ochuťte solí a pepřem a uvařte.



Fotky receptu Bezbaš jerevanský:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Bezbaš jerevanský
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !