400-500 g skopová hruď
| 400-500 g brambory
| 150 g hrách
| 100 g cibule
| 50 g rajský protlak
| 100-150 g jablka
| 50 g sušené švestky
| sůl, černý pepř
Postup přípravy receptu Bezbaš jerevanský:
Skopovou hruď rozdělte na porce 100 –125 g, uvařte vývar a sceďte. Do vývaru přidejte předem namočený hrách a uvařte doměkka. Cibuli očistěte, pokrájejte a osmažte na sádle, přidejte rajský protlak a chvíli poduste. Do vývaru vložte pokrájené brambory, maso, cibuli, propláchnuté sušené švestky a očištěná pokrájená jablka. Ochuťte solí a pepřem a uvařte.
Fotky receptu Bezbaš jerevanský:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!