500 -600 g vepřové panenky
| 1 ks vejce
| mletý bílý pepř
| sůl
| 2 lžíce oleje
| 1 lžíce másla
| 80 g čerstvých žampionů
| 80 g šunky
| 40 g uzeného sýra
Postup přípravy receptu Šéfkuchařovo tajemství:
Z vepřové panenky nakrájíme 8 -12 řezů, zlehka je naklepeme, osolíme a opepříme. Pak je na oleji z obou stran zprudka opečeme a zvolna dohotovíme. Na jednotlivé porce navršíme směs na másle podušených hub, nadrobno nakrájené šunky, poloviny strouhaného sýra a vejce. Navrch směs posypeme zbylým strouhaným sýrem a v rozehřáté troubě nebo pod grilem zprudka zapečeme. Šéfkuchařovo tajemství podáváme s hranolky a pikantní omáčkou podle chuti.
Fotky receptu Šéfkuchařovo tajemství:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!