8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 30.04. 2024
Dnes má svátek Blahoslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Špalíčky na zelené petrželce

fotka Špalíčky na zelené petrželce
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 65 min
Hodnocení:  ++++______
Počet hodnocení: 8

Použité suroviny receptu Špalíčky na zelené petrželce:

600 g králičího masa  |  sůl  |  mletý černý pepř  |  sádlo na opečení masa  | 4 lžíce drobně nasekané zelené petrželky  | 2 cibule  | 300 ml masového nebo zeleninového vývaru  | 1 lžička vegety  | 4 ks oloupaná rajčata

Postup přípravy receptu Špalíčky na zelené petrželce:

Naporcované maso odblaňte, opláchněte a osušte. Osolte ho a opepřete. V pekáčku rozehřejte sádlo a maso za stálého obracení ze všech stran prudce opečte.
Opečené maso posypejte petrželkou a přidejte oloupané, na kolečka nakrájené cibule. Podlijte částí vývaru. Dochuťte vegetou, přiklopte a v troubě vyhřáté na 180 stupňů Celsia asi 50 minut pečte.
během pečení maso přelévejte výpekem a podle potřeby podlévejte vývarem. Zhruba po 40 minutách pečení přidejte nakrájená rajčata a vše dopečte doměkka. Vhodnou přílohou jsou smažené bramborové krokety.


Fotky receptu Špalíčky na zelené petrželce:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Špalíčky na zelené petrželce
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !