Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Léto - čas jahodLéto - čas jahod Jak správně pečovat o orchideje?Jak správně pečovat o orchideje?
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 21.05. 2024
Dnes má svátek Monika
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chatařská jehla na rožni

fotka Chatařská jehla na rožni
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  +-________
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Chatařská jehla na rožni:

100 g vepřové plece bez kosti  | 100 g kuřecího masa  | 100 g točený salám  | 100 g rajčat  | 100 g cibule  | 100 g slaniny  | 100 g čerstvé houby  | 100 g salátová okurka  |  sůl, pepř  | 200 g brambor  | 200 g brukev  | 200 g paprikové lusky  |  olej

Postup přípravy receptu Chatařská jehla na rožni:

Očištěné maso, kuře, oloupaný salám, rajčata, okurky, cibuli, čerstvé houby, brambory, brukev, papriky, slaninu nakrájíme na plátky asi 3 cm velké, posolíme, opepříme, polijeme olejem, zamícháme a střídavě napichujeme na osikový prut (očištěný a na ohni protažený) a opékáme nad ohněm se žhavými uhlíky, ne na kouři, až do upečení při stálém otáčení.


Fotky receptu Chatařská jehla na rožni:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Chatařská jehla na rožni
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !