500 g vařených brambor ve slupce
| 200 g vařeného uzeného masa
| 4 plátky plátky anglické slaniny
| 2 lžíce lžíce sádla nebo tuku
| 3 ks vejce
| 1 svazek pažitky
| petrželka
| kmín
| mletý pepř a sůl
Postup přípravy receptu Tyrolská omeleta:
Vařené brambory oloupeme a nakrájíme na plátky. Uzené maso a slaninu nakrájíme na kostičky, zprudka osmahneme na rozpáleném sádle a dáme stranou. Potom do sádla přidáme plátky brambor a opečeme z obou stran dokřupava. Opečené maso a slaninu zlehka vmícháme do brambor, okmínujeme, osolíme a opepříme podle chuti a přelijeme šlehanými vejci. Nemícháme a počkáme, až se vejce srazí. Nakonec posypeme nasekanou pažitkou, ozdobíme snítky petrželky a podáváme.
Fotky receptu Tyrolská omeleta:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!