Novoroční předsevzetíNovoroční předsevzetí 5 důvodů, proč nemůžete zhubnout5 důvodů, proč nemůžete zhubnout Velký roční horoskop na rok 2018Velký roční horoskop na rok 2018 Je naše dítě zralé na vstup do školy?Je naše dítě zralé na vstup do školy?
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 21.01. 2018
Dnes má svátek Běla
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Staročeská pučálka

fotka Staročeská pučálka
Vložil:
Porcí:2
Doba přípravy: 70 min
Hodnocení:  ++++++++++
Počet hodnocení: 1

Použité suroviny receptu Staročeská pučálka:

300 g hrachové zrna přebrané  | 150 g škvarkové sádlo  |  sůl  |  pepř

Postup přípravy receptu Staročeská pučálka:

Přebraný a vypraný hrách dáme do větší ploché nádoby a zalijeme vlažnou vodou. Uložíme na teplé místo a necháme 1 až 2 dny naklíčit. Přebytečnou vodu slejeme, aby hrách zůstal jen napůl ponořený. Třetí den obvykle vyraší klíčky. Potom naklíčený hrách scedíme a na pomaštěné (sádlem, máslem) pánvi rychle, krátce opražíme. Ihned podáváme osolený a opepřený, omaštěný škvarkovým sádlem. Pučálku můžeme připravit také pečením v troubě a abychom hrachová zrnka opekli ze všech stran, občas s pekáčem zatřeseme. Také můžeme pučálku ochutit česnekem, petrželí, smíchat se sušeným pokrájeným ovocem a pod.


Fotky receptu Staročeská pučálka:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Staročeská pučálka
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
Poslat emailem GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.

Potřebujete stylová a pohodlná křesla do pracovny? Vyberte si kvalitní kancelářské židle Hawaj.

NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY KONTAKT  ? Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !