Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 24.04. 2024
Dnes má svátek Jiří
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Stoprocentní kokosová rozkoš

fotka Stoprocentní kokosová rozkoš
Vložil:
Porcí:5
Doba přípravy: 65 min
Hodnocení:  +-________
Počet hodnocení: 6

Použité suroviny receptu Stoprocentní kokosová rozkoš:

250 g strouhaného kokosu  | 250 ml pomerančové šťávy  | 250 g přírodního cukru nebo alternativního sladidla (javorový sirup, med)  | 4 lžíce slunečnicového oleje  | 6 čerstvých vajec

Postup přípravy receptu Stoprocentní kokosová rozkoš:

Strouhaný kokos zalijeme pomerančovou šťávou a necháme nejméně 30 minut odstát, aby kokos nasál všechnu tekutinu a změkl. Přidáme cukr, olej, žloutky a dobře promícháme. Z bílků ušleháme tuhý sníh a zlehka promícháme s kokosovou směsí.
Koláč vlijeme do kulaté teflonové formy, kterou vymažeme tukem a vysypeme lehce moukou (zkusila bych mouku nahradit strouhaným kokosem, protože kokosové kouzlo by se tím ještě umocnilo. Nejideálnější bude forma silikonová a odpadne nám práce s vymazáváním a vysypáváním formy, což je geniální. V předehřáté troubě na 170 °C pečeme 45 minut.



Fotky receptu Stoprocentní kokosová rozkoš:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Stoprocentní kokosová rozkoš
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !