Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 26.04. 2024
Dnes má svátek Oto
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Sumeček s bylinkovou čepicí

fotka Sumeček s bylinkovou čepicí
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 55 min
Hodnocení:  ++++++++-_
Počet hodnocení: 6

Použité suroviny receptu Sumeček s bylinkovou čepicí:

800g sumečka nebo filé  | 1 středně velká cibule  | 2 stroužky česneku  | 1 cuketa  | 150g zmrzlého špenátu  | 2 lžíce bazalkového pesta  | 1 vejce  | 1dcl smetany na vaření  | 1 lžíce krupice  | 100g nastrouhaného eidamu  |  muškátový oříšek

Postup přípravy receptu Sumeček s bylinkovou čepicí:

Na oleji podusíme nakrájenou cibulku a česnek, poté přidáme na kostičky nakrájenou cuketu a špenát. Při mírné teplotě dusíme, dokud špenát nerozmrzne. Vmícháme pesto a okořeníme. Nakonec přidáme smetanu, krupici a vejce a krátce prohřejeme.
Zapékací misku vymažeme olejem a vložíme lehce rozmrzlého sumečka (sumeček by měl pokrýt skoro celou misku). Pokryjeme rovnoměrně bylinkovou směsí, posypeme eidamem a pečeme při 200°C asi 30 minut.


Fotky receptu Sumeček s bylinkovou čepicí:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Sumeček s bylinkovou čepicí
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !