8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 05.05. 2024
Dnes má svátek Klaudi
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Švestková povidla

fotka Švestková povidla
Vložil:
Porcí:5
Doba přípravy: 240 min
Hodnocení:  ++++++____
Počet hodnocení: 49

Použité suroviny receptu Švestková povidla:

3 kg švestky vypeckované  | 1 dcl ocet  | 20 dkg cukr

Postup přípravy receptu Švestková povidla:

Dobře vyzrálé až přezrálé švestky opereme, necháme oschnout, potom je vypeckujeme a umeleme na masovém strojku. Přidáme k nim ocet, zamícháme a necháme v chladu několik hodin, nejlépe přes noc.
Potom švestkovou kaši přendáme do lehce vymaštěného hrnce a vaříme. Povidla tím zahušťujeme. Asi po hodině až hodině a půl jsou povidla dostatečně zahuštěná. Poznáme to podle toho, že se vařečkou vytvořená rýha nezalévá, ale zůstává. Přidáme cukr a mícháme do jeho rozpuštění. Horkými povidly plníme nahřáté sklenice, zavíčkujeme a obrácené dnem vzhůru necháme vychladnout.


Fotky receptu Švestková povidla:

Švestková povidla
Švestková povidla
Švestková povidla
Švestková povidla
Švestková povidla
Švestková povidla
Švestková povidla
Švestková povidla
Fotky vložil: uschi3,LI0NESS,Nandiči,filipi 
Hodnocení receptu Švestková povidla
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !