Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 26.04. 2024
Dnes má svátek Oto
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Tekuté maliny

fotka Tekuté maliny
Vložil:
Porcí:8
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  +++++-____
Počet hodnocení: 40

Použité suroviny receptu Tekuté maliny:

2 kg malin  | 1,5 kg cukru krupice  | 1 vanilk. cukr  | 7 cm skořice  | 7 hřebíčků  | 3 badyány  | 2 kolečka citronu i s kůrou  | 2 dl rumu

Postup přípravy receptu Tekuté maliny:

Maliny nasypeme na plech s vyšším okrajem, přidáme koření, nakonec zasypeme po celé ploše cukrem. Nemícháme! Pečeme v troubě na 200 °C asi půl hodiny, až začne cukr hnědnout a karamelizovat. Pak vše zamícháme a pečeme ještě asi 10 min. Potom zalejeme rumem a necháme asi 2 min. probublat. Horké přecedíme, ihned plníme do vyhřátých lahví, zazátkujeme. Pokud dáváme do lahví se šroubovacími uzávěry (např. od rumu) tak hrdlo přetáhneme kouskem potravinářské folie. Lahve položíme a necháme vyhladnout. Používáme do čaje, horké vody nebo vína jako svařák.


Fotky receptu Tekuté maliny:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Tekuté maliny
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !