Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 26.04. 2024
Dnes má svátek Oto
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Toast s plísňovým sýrem, grilovanou hruškou a rukolou

fotka Toast s plísňovým sýrem, grilovanou hruškou a rukolou
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 30 min
Hodnocení:  +++++-____
Počet hodnocení: 26

Použité suroviny receptu Toast s plísňovým sýrem, grilovanou hruškou a rukolou:

2 velké hrušky  | 2 lžíce citronové šťávy  | 4 větší plátky chleba  | 1 stroužek česneku  | 150 g sýra s modrou plísní  |  drcený pepř  | 1 lžíce sekaných oříšků  | hrst rukoly

Postup přípravy receptu Toast s plísňovým sýrem, grilovanou hruškou a rukolou:

Hrušky rozčtvrtíme a potřeme je citronovou šťávou. Vložíme na mřížku rozpáleného grilu a grilujeme asi 5–8 minut. Mezitím opečeme na grilu plátky chleba po jedné straně, opečenou stranu potřeme česnekem a poklademe plátky plísňového sýra. Na sýr položíme hrušky, opepříme a posypeme sekanými oříšky. Takto připravené chleby dáme zpět na gril, zakryjeme poklopem a dopečeme při nižší teplotě, dokud se sýr nezačne tavit.


Fotky receptu Toast s plísňovým sýrem, grilovanou hruškou a rukolou:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Toast s plísňovým sýrem, grilovanou
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !