Čas malinČas malin Borůvky - víte o nich všechno?Borůvky - víte o nich všechno? Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 17.08. 2019
Dnes má svátek Petra
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Tymiánový chléb na špízu

fotka Tymiánový chléb na špízu
Vložil:
Porcí:3
Doba přípravy: 75 min
Hodnocení:  +++++_____
Počet hodnocení: 32

Použité suroviny receptu Tymiánový chléb na špízu:

dle chuti: tymián  | 1 stroužek česneku  | 150 g hladké mouky  | 1 lžička prášku do pečiva  | 4 lžíce olivového oleje  | 100 ml mléka  | 1 špetka soli  | dle chuti: pepř

Postup přípravy receptu Tymiánový chléb na špízu:

Česnek oloupeme a rozmačkáme. V míse promícháme tymián, česnek, mouku a prášek do pečiva. Osolíme a opepříme. Do moučné směsi vidličkou vmícháme olej. Pomalu za stálého míchání přidáváme mléko.
Vál poprášíme moukou a těsto na něm hněteme tak dlouho, dokud není hladké a vláčné, rukama ho rozdělíme na 4 díly. Z každého vyválíme váleček dlouhý 25cm a spirálovitě jej omotáme kolem kovového špízu. Grilujeme asi 25 minut, často obracíme.


Fotky receptu Tymiánový chléb na špízu:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Tymiánový chléb na špízu
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.

Přehledné srovnání bankovních i nebankovních půjček online na Usetreno.cz



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !