Použité suroviny receptu Vepřový špíz s broskvemi:
2 červené papriky
| dle potřeby: olej
| 0,5 kg vepřové panenky
| podle chuti: sůl a pepř
| 3 broskve
| na omáčku:
| 30 dkg bílého jogurtu
| 1 lžíci hořčice
| 1 lžíci kečupu
| podle chuti: sůl a mletý bílý pepř
| podle chuti: citronovou šťávu
| podle chuti: nasekaný kopr
Postup přípravy receptu Vepřový špíz s broskvemi:
Maso nakrájíme na kousky, které osolíme, opepříme a potřeme olejem. Na jehly střídavě napichujeme maso, osminky broskví, a kousky paprik a opékáme je ze všech stran asi 10 minut. Podáváme s omáčkou připravenou ze surovin uvedených v rozpisu.
Fotky receptu Vepřový špíz s broskvemi:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!