Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 26.04. 2024
Dnes má svátek Oto
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Zapékaný fenykl s černými olivami

fotka Zapékaný fenykl s černými olivami
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 35 min
Hodnocení:  ++++++____
Počet hodnocení: 30

Použité suroviny receptu Zapékaný fenykl s černými olivami:

3 pěkné bulvy fenyklu  |  máslo na vymaštění formy  | 70 g vypeckovaných černých oliv  | 300 ml smetany ke šlehání  | 5 lžic strouhaného ostřejšího sýra typu parmazán  |  sůl  |  pepř

Postup přípravy receptu Zapékaný fenykl s černými olivami:

Troubu předehřejte na 220, horkovzdušnou na 200 stupňů.
Z fenyklu odkrojte spodní část se zbytkem kořínků a odstraňte vrchní zahnědlé části. Zbylé křehké řapíky naloupejte pomocí škrabky na brambory po vláknech na plátky, připomínající okvětní plátky tulipánu.
Zapékací misku o průměru cca 25 cm vymastěte, střídavě navrstvěte fenykl a olivy. Osolte a opepřete, zalijte smetanou a posypte sýrem.
Zapékejte na prostřední mřížce trouby asi 20 minut, dokud nezačne smetana bublat a povrch nákypu není lesklý a zlatavý. Před podáváním nechte nákyp asi 5 minut vychladnout.


Fotky receptu Zapékaný fenykl s černými olivami:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Zapékaný fenykl s černými olivami
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !